Roseboom groep
Kazuma quadsQuad onderdelenQuad AccessoiresOnderhoud & reparatieDealersContactChinese quadsHomepageQuadverhuurFotoboekVideoboekZoekenDisclaimer

Welkom gast / Uw winkelmand bevat geen producten / Mijn account /

Disclaimer / Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Roseboom Import BV. Klanten gaan hiermee akkoord, alvorens de bestelling geplaatst wordt.

01. Roseboom Import BV, Kazuma Nederland, Kazuma.nl
02. Toepasselijkheid
03. Communicatie
04. Overeenkomst (totstandkoming)
05. Overeenkomst (ontbinding)
06. Retourneren (zendingen & betalingen)
07. Leveringen en klachtenafhandeling
08. Verpakkingen en transport
09. Garanties
10. Prijzen
11. Eigendomsvoorbehoud
12. Betalingen en betaalmethoden
13. Privacy

01. Roseboom Import BV, Kazuma Nederland, Kazuma.nl
01.1. Roseboom Import BV, gevestigd in Lunteren (Nederland) handelt namens eerder genoemde bedrijfsnaam, Kazuma Nederland of Kazuma.nl.

02. Toepasselijkheid
02.1. Deze algemene voorwaarden zijn op alle diensten/producten van Roseboom Import BV van toepassing. Namen en/of dealerschappen, zoals genoemd in punt 1, worden hierna 'verkoper' genoemd. De koper/opdrachtgever/toekomstige klant wordt 'koper' genoemd.
02.2. Indien de verkoper en de koper wederzijds afwijkende voorwaarden overeenkomen, dan worden deze door de verkoper als geldend beschouwd.
02.3. De verkoper handelt overeenkomstig de Nederlandse wetgeving. De algemene voorwaarden zijn hier ook op gebaseerd. Op de producten/diensten van de verkoper is het Nederlands recht van toepassing.
02.4. De verkoper behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden, alsook de disclaimer, aan te passen, zonder zijn klanten daarvan op de hoogte te stellen. De algemene voorwaarden zijn echter te allen tijde beschikbaar via http://www.kazuma.nl/disclaimer/.

03. Communicatie
03.1. De verkoper beschouwt correspondentie per e-mail of via http://www.kazuma.nl als rechtsgeldend.

04. Overeenkomst (totstandkoming)
04.1. De overeenkomst tussen de verkoper en de koper komt tot stand wanneer de koper de benodigde formulieren naar waarheid heeft ingevuld en wanneer de betaling is voldaan.
04.2. Wanneer een door de koper besteld product niet naar wens is, kan het product worden geretourneerd. In dit geval worden de verzendkosten niet vergoed.
04.3. Wanneer, na de overeenkomst, de levering onvolledig is, dan verplicht de verkoper zich to nalevering van de goederen. De verzendkosten van de nalevering(en) komen voor de rekening van de koper.

05. Overeenkomst (ontbinding)
05.1. De verkoper garandeert dat de op http://www.kazuma.nl vermelde diensten en producten overeenkomen met hetgeen geleverd wordt.
05.2. Wanneer de koper heeft 5 werkdagen het recht zijn bestelling te annuleren. Na deze 5 werkdagen heeft de koper de plicht tot het aannemen van de geleverde producten/diensten en het betalen van het verschuldigde bedrag.
05.3. Wanneer de koper door onvolledige of foutieve informatie niet tevreden is over de geleverde producten/diensten, dan kunnen deze, in overleg met de verkoper, worden geretourneerd. In dit geval worden de volledige kosten door de verkoper vergoed, met uitzondering van de situatie, zoals vermeld in punt 6.1.
05.4. Wanneer de verkoper reden heeft tot twijfel over de kredietwaardigheid van de koper, dan kan de verkoper de geplaatste bestelling(en) weigeren en de gemaakte overeenkomst ontbinden.
05.5. Wanneer de verkoper de bestelde producten/diensten binnen 1 maand na besteldatum niet geleverd heeft, dan heeft de koper het recht de overeenkomst te ontbinden. De koper ontvangt de betaalde bedragen binnen 2 weken op de eerder opgegeven bankrekening.

06. Retourneren (zendingen & betalingen)
06.1. Wanneer de koper een besteld en ontvangen product wenst te ruilen of te retourneren (bij beschadiging), dan blijft hij verantwoordelijk voor dit product, totdat dit ontvangen is door de verkoper. Bij verlies of diefstal, tijdens de retourzending, kan de verkoper niet aansprakelijk worden gesteld. In dit geval kan de overeenkomst niet worden ontbonden.
06.2. De verkoper bepaalt binnen 1 werkweek na ontvangst van de retourzending of de opgegeven reden gegrond is. De koper wordt van deze inspectie altijd per e-mail op de hoogte gesteld.
06.3. De kosten van het retourneren (verpakking, verpakkingsmateriaal, verzendkosten) worden niet vergoed door de verkoper.

07. Leveringen en klachtenafhandeling
07.1. Het leveringstermijn van de verkoper hangt af van de productvoorraad en de gekozen betaalmethode. De bestelling wordt minimaal binnen 2 werkdagen bij de koper afgeleverd. Het leveringstermijn kan uitlopen wanneer de bestelling nietgangbare producten bevat of wanneer de koper het verschuldigde bedrag (te) laat overschrijft.
07.2. De verkoper kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of diefstal tijdens het verzenden van een bestelling.
07.3. De koper kan, zoals eerder vermeld, ongeacht de reden, binnen 5 dagen afzien van de bestelde producten. Na deze periode is de koper verplicht het verschuldigde bedrag te betalen.
07.5. De verkoper verklaart klachten en opmerkingen alleen geldig wanneer deze schriftelijk of digitaal worden verzonden.

08. Verpakkingen en transport
08.1. De verkoper gebruikt stevig verpakkingsmateriaal, zodat de bestelling, mits regulier getransporteerd, zonder beschadigingen afgeleverd kan worden.
08.2. De verzending vindt plaats door de verkoper geselecteerde transporteurs.

09. Garanties
09.1. Afhankelijk van de product/dienst is er fabrieksgarantie van toepassing.
09.2. De verkoper is niet verantwoordelijk voor (persoonlijk) schade, veroorzaakt door geleverde producten/diensten.

10. Prijzen
10.1. Alle genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

11. Eigendomsvoorbehoud
11.1. De verkoper blijft rechtmatige eigenaar van de geleverde producten/diensten, zolang de betaling door de koper nog niet is voldaan.
11.2. De koper verplicht zich tot het retourneren van de geleverde producten/diensten, wanneer de financiŽle situatie het niet toelaat om het verschuldigde bedrag over te maken.
11.3. De koper verkoopt de geleverde producten/diensten niet door, zolang het verschuldigde bedrag nog niet is betaald.

12. Betalingen
12.1. De verkoper biedt diverse betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de gekozen betaalmogelijkheid, gaat de koper akkoord met de voorwaarden.
12.2. Wanneer de koper gebruik maakt van iDeal, dan gaat hij automatisch akkoord met de voorwaarden van de betreffende bank. Meer informatie over iDeal wordt gegeven op http://www.ideal.nl. Een betaling middels iDeal kan niet (zomaar) ongedaan gemaakt worden, omdat de koper nadrukkelijk akkoord gaat met het plaatsen van de bestelling. Dit is overeenkomst de voorwaarden.
12.3. Bij betaling onder rembours (€ 16.50 incl. 21% BTW) heeft de koper het recht de bestelling te weigeren.
12.4. Betaling vooraf is alleen mogelijk wanneer het totaalbedrag van de bestelling boven € 50.00 uitkomt.
12.5. De koper behoudt het recht dat, ongeacht de betaalmethode, de geleverde producten/diensten binnen 5 werkdagen geretourneerd kunnen worden. Zoals vermeld in punt 5.2. komen de gemaakte kosten voor rekening van de koper.

13. Privacy
13.1. De (persoonlijke) gegevens, die de koper via Kazuma.nl of per e-mail verstrekt, worden uitsluitend door de koper en verkoper gebruikt.
13.2. De transporteur gebruikt NAW alleen om de bestelling correct af te kunnen leveren.
13.3. De verkoper garandeert dat de verstrekte gegevens alleen voor eigen gebruik worden opgeslagen.